Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de musetel, 20 plicuri, Adnatura

Beneficii Ceai de mușețel:Menține sănătatea stomacală și intestinalăReduce aciditatea gastricăMenține sănătatea respiratorieContribuie la menținerea sănătății cutanateCalmează sistemul nervosMod de utilizare:Intern: infuzie din 1-2 plicuri cu plantă la o cană cu apă clocotită. Se lasă acoperit 10-15 minute. Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.Extern:  infuzie concentrată din 2-3 plicuri cu plantă la o cană cu apă clocotită, se fac comprese, gargarã, băi locale.Atentionari :La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Acest produs Ceai de musetel, 20 plicuri, Adnatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

3.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pudra pentru hidratare si fortifiere, 25g, La Saponaria
Ulei esential de salvie, 10ml, Ellemental
Scrub de corp modelator Detox Organics Kamchatka, 200ml, Natura Siberica
Ceai verde ceylon cu menta cutie metalica Moroccan Mint, 100g, Basilur
Burete hemostatic, 80x50 cm, 10 bucati, Surgispon
Balsam curatare ten Camellia, 95ml, Pittoresco
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU729 8FCY
Centrum pentru barbati complet de la A la Z, 30 comprimate, Gsk
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6016 NO 3
chevron-right-circle