Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai de albastrele flori, 30 g, AdNatura

Beneficii Ceai din flori de albăstrele:Susține pofta de mâncare prin substanțele amare din compoziție.Susține aparatul digestiv; protejează mucoasa gastrică și încetinește tranzitul intestinMenține o diureză normală prin funcționarea adecvată a sistemului renal.Prezintă acțiune antiinflamatoare oculară.Mod de utilizare:Intern: infuzie din 1-2 linguriţe cu plantă la  250 ml apă. Se lasă acoperit 10-15 minute. Se bea călduţ câte1/3 de cană, înainte de mesele principale.Extern: cataplasme sau comprese pe ochi cu infuzie.Atentionari :La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

Acest produs Ceai de albastrele flori, 30 g, AdNatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ursuleti cu aroma de capsuni Calmotusin Junior, 20 jeleuri, Dacia Plant
L'Erbolario Crema de maini Absinthium Editie Limitata 041, 75ml
Spuma pentru curatarea tenului magnolie si piper roz, 40g, LaQ
Babymoov Dozator lapte praf: Artic blue
Avene Cold cream stick de buze 4 g
Ceai de lavanda, 50g, Dacia Pant
Foramen 524/2 Junior Animals Periuta dinti + ceas digital
Fond de ten cu SPF 20 Serum Foundation CN 70 Vanilla Even Better Clinical, 30ml, Clinique
Porumb crispy invelit in ciocolata bio fara gluten, 50g, Super Fudgio
chevron-right-circle