Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai pentru Prostata, 50 g, AdNatura

Utilizari traditionale: ca adjuvant in afectiunile prostate, avand actiune decongestiva ferma in adenomul de prostata, actiune diuretica, antiinflamatoare, anticongestiva, dezinfectanta, antidiabetica, antitumorala si de tonifiere a peretilor venelor.Mod de preparare: Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml  apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara  si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:- intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi;Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!Acest produs este un supliment alimentar.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Ceai pentru Prostata, 50 g, AdNatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Urimil 30 capsule Natur Pharma
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0101S 001/VR
Lotiune tonica pentru ten normal, 250ml, Evoluderm
Fiole buvabile pentru oase puternice, 10ml x 20 fiole, Greenify
Noreva Psoriane Lapte de corp calmant, 400ml
Lapte hidratant pentru protectie solara SPF 30 pentru fata si corp Capital Soleil, 300ml, Vichy
Plasture hipoalergen pe suport de hartie, 5cm x 5m, 1 bucata, Omnipor
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7161/G 4IN
Calmotusin Junior cu gust de portocale, 100ml, Dacia Plant
chevron-right-circle