Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai pentru Colon, 50 g, AdNatura

Utilizari traditionale: favorizeaza digestia si eliminarea toxinelor, cresterea peristaltismului intestinal si curatirea colonului. Sustine mecanismele proprii de purificare a organismului.Mod de preparare: Uz intern – infuzie. Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml  apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se strecoara  si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Mod de administrare:- intern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi;Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!Acest produs este un supliment alimentar.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.

Acest produs Ceai pentru Colon, 50 g, AdNatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MORSA 110431 CIORAP PANA LA GENUNCHI COMPRESIE 15-20MMHG MARIME L
Refflor Choco, 10 tablete de ciocolata
Ulei Bio Esential Portocale Dulci (Citrus sinensis), 10ml, Sonnentor
37750 GH3 Men Spuma ras Mentol, 200 ml
Ulei pentru buze Glossin' Glow Tinted Lip Oil 020 - Drama Mama, 4ml, Catrice
WH3Y health, 490g, Marnys
Pachet Crema lift intens, 50 ml + Gel micelar, 150 ml H3 Derma+ Premium Care, Gerovital
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi EF3301 C3
FARES CEAI FRUCTELE CARPATILOR 75G
chevron-right-circle