Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ceaiuri si tincturi
  6. /
  7. Ceai aromat Savoarea plantelor,...

Ceai aromat Savoarea plantelor, 100 g, AdNatura

Ingrediente:Contine un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante: flori de hibiscus, fructe de maces, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul si mere.Mod de utilizare:Intern - infuzie. Peste 1-2 lingurite de produs se toarna 200-250 ml de apa clocotita. Vasuul se acopera si se lasa in repaus 10-15 minute. Dupa infuzare, se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie. Se beau 3-4 cani cu ceai pe zi.

Acest produs Ceai aromat Savoarea plantelor, 100 g, AdNatura din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel de curatare pentru fata Wake Up Cheers, 150ml, Yope
Sampon Scalp Rebalancing, 1000ml, Alfaparf
Ochelari de soare unisex Polaroid PLD 2093/G/S KJ1 UC
Inel pesar din silicon tip Donut - 4
Gel de dus Lemonade Days, 500ml, Treaclemoon
Pachet 932 pentru zone specifice Grad 4 Plus Fillerina, Ser ochi si pleoape 15ml + Ser buze si conturul buzelor 7ml, Labo
Ochelari de soare barbati Lucetti 1827 C1
Quercetin mini, 30 capsule, Zenyth
Refalgin, 20 comprimate, Farma-Derma
chevron-right-circle