Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Spray si mist de...
  6. /
  7. Lotiune corp Essence Shimmering...

Lotiune corp Essence Shimmering Daiana's Favorite, 200ml, That So

Beneficii Lotiune corp Essence Shimmering Daiana's Favorite:Loțiune de corp spray cu parfum exotic și senzual cu note de nucă de cocos și vanilie.Datorită tehnologiei GLOWFILTERTECH, aceasta învăluie corpul oferind pielii un efect strălucitor și auriu care pune în evidență pielea.Formulă îmbogățită cu extract de Aloe vera care ajută la menținerea hidratării pielii. Parfum: cocos și vanilie.Ingrediente:GLOW FILTER TECH - Amestec de pigmenți cu efect strălucitor care acționează pe suprafața pielii dintre corneocite oferind pielii un efect strălucitor și uniformALOE VERA (Aloe Barbadensis) - Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale calmante și hidratante extractul de plantă de aloe este o adevărată ușurare pentru piele conferindui catifelare și luminozitate împreună cu o senzație imediată de prospețime.AQUA(WATER), ALCOHOLDENAT, GLYCERIN, MICA, PARFUM(FRAGRANCE), ALUMINA, CI77891(TITANIUMDIOXIDE), CI77491(IRONOXIDES), ALOEBARBA-DENSISLEAFEXTRACT, VANILLIN, TINOXIDE, HEXAMETHYLINDANOPYRAN, COUMARIN.Mod de utilizare:Se agită foarte bine înainte de utilizare. Pulverizați de la aproximativ 10 cm și apoi intindeti uniform pe piele.

Acest produs Lotiune corp Essence Shimmering Daiana's Favorite, 200ml, That So din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

118.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Herbagetica Zinc forte 30 mg 60 capsule
Sapun Cap Cedrat Men, 50g, L'Occitane
Vichy Liftactiv Collagen Specialist Crema de Noapte 50 ml
Ceai de anason, 50g, Cyani
HOFIGAL Protein forta 850mg, 60 comprimate
Apivita Hair balsam de par tonifiant 150ml
BiSeptol Spray de Gura cu Aloe Vera, 20ml, Dacia Plant
Vopsea de par Color 5-65 Saten Castaniu, 143ml, Gliss
Dropsuri bio de tuse, 75g, Bio 4 You
chevron-right-circle