Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser Sublime Tan Ultra Dark cu efect bronzant 8% DHA, 30 ml, That So

Beneficii Ser Sublime Tan Ultra Dark cu efect bronzant 8% DHA:Formulă îmbogățită cu hialuronat de sodiu, Aloea vera și biopeptide care ajută la menținerea hidratării pielii și la reducerea semnelor de îmbătrânire.Efect de bronzare natural și foarte ușor de personalizat, amestecați câteva picături de ser concentrat autobronzant în crema dumneavoastră hidratantă obișnuită.Parfum: Floral și fructatIngrediente:DHA (dihidroxiacetonă): Ingredient de origine vegetală, garantează un bronz gradual și de lungă durată, fără a provoca daune pielii. Loțiunea acționează asupra stratului superficial al epidermei, oferind o colorare strălucitoare și intensă, care scade treptat odată cu exfolierea naturală a pielii, fără a lăsa pete. Produsul nu conține eritroză.HIALURONAT DE SODIU: Prezent în mod natural în corpul nostru și în cele mai profunde straturi ale pielii. Hidratează intens, conferă fermitate, luminozitate și elasticitate și reduce vizibil ridurile și semnele de îmbătrânire.MATRIXYL: Puternică oligopeptidă anti-îmbătrânire care ajută la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.ALOE VERA (Aloe Barbadensis): Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale calmante și hidratante, extractul de plantă de aloe este o adevărată ușurare pentru piele, conferindu-i catifelare și luminozitate împreună cu o senzație imediată de prospețime.AQUA (WATER), DIHYDROXYACETONE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CI 15985 (YELLOW 6), CI 16035(RED 40), SODIUM HYALURONATE, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, CI 42090 (BLUE 1), CITRIC ACID, CARBOMER, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4.Mod de utilizare:În funcție de intensitatea bronzului dorit, amestecați 2-5 picături cu crema hidratantă obișnuită în palma mâinii. Întindeți pe fața, gâtul și decolteul curățate. Pentru un efect de bronzare maxim, folosiți fără a amesteca cu crema. După utilizare, spălați-vă bine pe mâini cu săpun. Evitați contactul cu ochii. Nu utilizați altfel decât este prevăzut.

Acest produs Ser Sublime Tan Ultra Dark cu efect bronzant 8% DHA, 30 ml, That So din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

135.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URIAGE HYSEAC CREMA RESTRUCTURANTA 40ML
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7110/G R80
Sapun cu extract de unt de shea si lavanda, 250g, L'Occitane
Balsam Centella Ceramide, 45ml, Georganic
AVENE HYDRANCE AQUA GEL 50ML
L-arginina si Tribulus Terrestris, 150 capsule, Pro Natura
GNC TOTAL LEAN PREMIUM CLA 3-6-9 X 120 CAPSULE GELATINOASE MOI
Ser anti-rid, 50ml, Medi-Peel
Centura elastica cu sustinere abdominala postoperatorie Verba Marimea 1, 65 - 75cm, Hartmann
chevron-right-circle