Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de maini si corp cu ulei natural de macadamia 250ml, Eyup

Uleiul de Macadamia este cel mai compatibil ulei pentru corpul uman datorită conținutului său de Omega-7, și oferă o hidratare eficientă și de lungă durată, fără senzație de piele încărcată.Vitamina E restabilește și menține echilibrul de hidratare al pielii.Nucile de Macadamia din compoziție conțin acid polmitoleic în proporție de 22% si contribuie la sustinerea elasticitatii pielii, odată cu înaintarea în vârstă.Pielea păstrează mai bine umiditatea fiind moale și intens hidratată datorită compoziției sale de substanțe active certificate Ecocert.MOD DE UTILIZARESe aplică pe mâini, încheieturi, gât, umeri, brațe, abdomen, picioare și tălpi, prin masaj cu mișcări circulare, mai exact pe tot corpul. Efectul de hidratare este optimizat dacă este aplicată pe pielea umedă.PRECAUȚIIA se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern.

Acest produs Lotiune de maini si corp cu ulei natural de macadamia 250ml, Eyup din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SESDERMA AZELAC RU CREMA DE MAINI 50ML
Crema protectie solara SPF50, 100ml, Gamarde
Maca neagra pudra bio, 125g, Obio
Biscuiti cu zahar din trestie, 350g, Campiello
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1318 C1
Protectis picaturi probiotice pentru copii 5ml
Capsule vegetale goale Vegi-Caps, 75 bucati, Aghoras
SESDERMA HIDRAVEN SPUMA CREMA FARA SAPUN 300ML
Minge pentru exercitii soft
chevron-right-circle