Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune maini si corp cu ulei natural de argan 250ml, Eyup

Uleiul din fructe de Arbore de Argan, cunoscut și ca Arborele Vieții, oferă pielii un aspect vibrant. Se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa senzația de piele încărcată.Formulă îmbogățită cu vitamina E, protejează pielea de efectele nocive ale factorilor de mediu (soare, vânt, frig).Oferă pielii un aspect sănătos și hidratat, îndepărtând senzația de uscăciune.Produsul, îmbogățit cu note aromatice precum Miere, Boabe de Tonka și Vanilie, oferă, de asemenea, un efect aromaterapeutic, având la bază arome de Mosc Alb și Ambră.Pielea păstrează mai bine umiditatea fiind moale și intens hidratată datorită compoziției sale de substanțe active certificate Ecocert.MOD DE UTILIZARESe aplică pe mâini, încheieturi, gât, umeri, brațe, abdomen, picioare și tălpi, prin masaj cu mișcări circulare, mai exact pe tot corpul. Efectul de hidratare este optimizat dacă este aplicată pe pielea umedă.PRECAUȚIIA se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern.

Acest produs Lotiune maini si corp cu ulei natural de argan 250ml, Eyup din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara pentru ten normal si uscat Anti-Pollution, 200 ml, Sebamed
DIVENOXIN 30 COMPRIMATE
Set Zoo Bar(k)ista, 1 bucata, Skip Hop
SKINCODE ALPINE 1600 CREMA DEPIGMENTANTA DE ZI SPF15 50ML
DUREX PLAY INEL VIBRATOR
URIAGE Hyseac 3-Regul Crema coloranta 3in1 SPF30, 40ml
SESDERMA C-VIT CREMA CONTUR OCHI 15ML
Crema pentru fata nutritiva Endocare Tensage, 50ml, Cantabria
Gene false Blowout Lash Pixie, 1 pereche, Kiss
chevron-right-circle