Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon cu ulei natural...

Sampon cu ulei natural de masline 600ml, Eyup

Protejează echilibrul natural de hidratare a părului, purifică fără a deteriora firele de păr și îl hrănește de la rădăcină până la vârf, având grijă și de scalp.Ajută părul să aibă un aspect mai sănătos și mai luminos. Provitamina B5, care are proprietăți de hidratare și regenerare, pătrunde adânc în scalp, înmoaie părul, sporind durabilitatea și flexibilitatea acestuia.Oferă o soluție naturală împotriva mătreții și a formării ei.Este potrivit pentru toate tipurile de păr.MOD DE UTILIZARESe scoate capacul transparent de siguranță de pe produs, apoi se deschide pompa, rotind-o în direcția săgeții. Se aplică o cantitate adecvată de șampon și se răspândește uniform pe părul ud, se masează uşor scalpul și părul până se formează spumă, după care se clătește cu apă din abundenţă. Se repeată procedura, dacă este necesar. Se recomandă pentru utilizarea zilnică. Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea frecventă sau de 2 ori pe săptămână. În cazul contactului accidental cu ochii, clătiți bine cu apă.PRECAUȚIIA se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern. A nu se bea.

Acest produs Sampon cu ulei natural de masline 600ml, Eyup din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema cu galbenele DermoTis, 50 ml, Tis Farmaceutic
LIVSANE MANUSI EXAMINARE NEPUDRATE MARIME S 100BUC
Ceai detoxifiant x 20 pl. FAR
Balsam multifunctional vegan nuanta True Coral, 10ml, Dr.PAWPAW
MacuShield, 30 capsule, EuroCaps
Set 2 biberoane tetina silicon Closer to Nature +3 luni, 340ml, Tomme Tippee
Ulei pentru masaj bebe, 100ml, Mustela
Dr. Max Gel de castane cu efect de racorire, 350ml
CeraVe apa micelara hidratanta ultra blanda 295 ml
chevron-right-circle