Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema maini si corp Perfume Jewels Love Kisses 50ml, Eyup

Descoperă crema hidratantă care cu fiecare aplicare îți lasă pielea tonifiată și frumoasă și are un profil fascinant conceput ca rezultat al combinației sale minunate de arome irezistibile care atrag atenția.Prin conținutul de ulei natural de Măsline lasă pielea moale și catifelată, în timp ce formula sa îmbogățită cu vitamina E protejează, repară și întărește celulele pielii, iar untul de Shea certificat Ecocert oferă hidratare de lungă durată.Se adaptează la fiecare tip de piele și poate fi utilizată pe parcursul tuturor celor patru anotimpuri.Este foarte practică și ușor de transportat.Arome: dulce, cu fructe, floral, MoscMOD DE UTILIZAREAplicați pe mâini și corp prin masaj cu mișcări circulare. Poate fi folosită pentru toate tipurile de piele. Potrivită pentru utilizarea zilnică.PRECAUȚIIA se păstra la temperatura camerei. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Pentru uz extern.

Acest produs Crema maini si corp Perfume Jewels Love Kisses 50ml, Eyup din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ducray Kelual DS Gel spumant pentru pielea iritata cu roseata, 200ml
Banda adeziva elastica, 5 cm x 10 m, Omnifix
Ser cu colagen pentru ochi Anti-Age Vital, 15ml, Coveline Paris
AVENE SUN REFLEXE CREMA SPF50 30ML
SECOM PASSION FLOWER 30 CAPSULE
Vopsea vegana 5.31 Beige Light Chestnut, 100ml, Natural Kay
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 6201/S/X J5G
Golden mellow organic superfood mix bio, 200g, Your Super
NESTLE CEREALE SOMN USOR 250G
chevron-right-circle