Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema maini si corp cu ulei de masline Ayvalik Olive Blossom 50ml, Eyup

Este o cremă hidratantă cu parfum de flori de Măslin care cresc în aerul curat venit din Munții Kazdağı și Madra.Se adaptează tuturor tipurilor de piele datorită formulei sale speciale care respectă natura și oferă îngrijire perfectă împotriva factorilor externi asupra întregii pielii, în special a mâinilor.Oferă hidratare pe termen lung cu compoziția sa de ingrediente active certificate Ecocert, care permite pielii să rețină mai multă umiditate.În timp ce conținutul său cu ulei natural de Măsline oferă pielii catifelare, formula sa îmbogățită cu vitamina E protejează, repară și întărește celulele.Este o cremă hidratantă care poate fi folosită de toți membrii familiei în toate cele patru anotimpuri.MOD DE UTILIZARESe aplică pe mâini, încheieturi, gât, umeri, brațe, abdomen, picioare și tălpi, prin masaj cu mișcări circulare, mai exact pe tot corpul.PRECAUȚIIA se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evită contactul cu ochii. A nu se expune la lumina directă a soarelui. Doar pentru uz extern.

Acest produs Crema maini si corp cu ulei de masline Ayvalik Olive Blossom 50ml, Eyup din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema energizanta pentru barbati For Men, 50ml, PFC Cosmetics
Ulei de corp cu efect iluminator, 200ml, Babaria
Crema contur ochi anticearcan, 30g, Raftul cu miresme
Vitamina D3 4000 UI + Vitamina K2 150 mcg, 40 comprimate filmate, Laboratoarele Remedia
Detergent bio pentru vase cu parfum de mere verzi fara alergeni, 500ml, Safe
Sapun natural pentru pielea normala cu cacao, spirulina si burete lufa, 130g, Sabio
L'Erbolario Gel de dus Absinthium, 200ml
Batoane proteice Salted Caramel, 10 bucati*68 g, Optimum Nutrition
Ducray Kelual D.S. crema calmanta, anti-scuame 40 ml
chevron-right-circle