Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

DermOrganic Tratament par cu ulei de Argan, 120ml

Beneficii DermOrganic Tratament par cu ulei de Argan:Tratament cu absorbtie rapida, fara clatire;Catifeleaza si repara parul supra-procesat;Ideal pentru utilizare inainte de a-l coafa;Micsoreaza timpul de uscare cu pana la 40%;Sigileaza cuticulele si previne despicarea varfurilor;Cu Ulei de Argan pentru o hidratare optima;Ofera beneficii de fortifiere si hidratare;Protejaza parul impotriva stilizarii la cald si deteriorarii UV;Excelent pentru parul uscat, deteriorat, vopsit sau casant.Ulei de Argan certificat din Maroc: * netezeste si catifeleaza parul; * accelereaza timpul de uscare; * protejeaza parul de actiunea produselor termice de styling.Extract organic din seminte de floarea soarelui:* inhibator puternic; * complet natural; * protejeaza culoarea parului de efectele decolorante ale soarelui.Extract din samburi de struguri: * antioxidant natural; * previne decolorarea; * ajuta la mentinerea culorii pentru un timp indelungat.100% vegan ᵒ Netestat pe animale ᵒ Fara coloranti sintetici ᵒ Fara sulfati  ᵒ Fara gluten ᵒ Fara clorura de sodiu ᵒ Fara MEA sau DEA ᵒ Fara parabeni & propilen-glicoli  ᵒ pH echilibrat 4.5-5.5,Fara Ftalati,Fara PPG /PEG,Fara MEA sau DEA,Fara  petroleum, cu Conservanti NaturaliIngrediente DermOrganic Tratament par cu ulei de Argan:Ciclopentasiloxan, Dimeticona, Argania Spinosa (Ulei de Argan Marocan)*, Vitis Vinifera (Extract din Samburi de Struguri)*, Acetat de Tocoferil (Vitamina E), Helianthus Annuus (Extract din Seminte de Floarea Soarelui)*, Glicerat-2 de Cocos / Acid benzoic, Parfum / Esente. *Ingrediente Certificate Organice.Mod de utilizare DermOrganic Tratament par cu ulei de Argan:Se aplica pe parul curat si uscat cu prosopul.Se intinde de la radacina la varfuri.Se usuca pentru coafare sau se lasa sa se usuce natural.

Acest produs DermOrganic Tratament par cu ulei de Argan, 120ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray transparent pentru corp cu protectie solara SPF50, 200ml, Sesderma
Test de ovulatie Barza, 5 benzi
Ivatherm Sunlight Kids SPF50, 200ml
Masca coloranta tratament cu Keraguard Gorgeous Blue Intensive, 200ml, SensiDo Match
Super Enzymes, 30 capsule, Secom
La Roche-Posay Toleriane Fond de Ten Corector Fluid SPF 25 30ml 10 Ivory
SECOM SUPER CORIOLUS 120 TABLETE
Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen AS8219 C1
chevron-right-circle