Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

2906 Compresa gel rece/cald pentru zona lombara

Pentru ce este recomandata compresa gel rece/cald pentru zona lombaraTerapia cald/ rece este recomandata in contracturi musculare, durere cronica, tensiune musculara, recuperare sportiva, spasme, elasticitatea tesutului, reduce rigiditatea, mareste aportul de sange, stimuleaza segregarea endorfinei, asigura bunastarea.• Dimensiuni: 30 x 25 cm• Material: nilon si PVC la exterior, gel in interior.Utilizarea compresei cu gel rece/cald pentru zona lombaraPentru terapia calda: 80º in apa calda, timp de 10-15 minuteSau puteti utiliza cuptorul cu microunde: 800W/ 35 secunde. Daca se doreste mai multa caldura, se pot seta 10 secunde in plus.Pentru terapia rece: 30 minute in congelator.In timpul utilizarii se recomanda ca produsul sa fie invelit intr-un prosop curat si uscat.

Acest produs 2906 Compresa gel rece/cald pentru zona lombara din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

118.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Onvision SeptiStop, 10 ml, Sun Wave Pharma
Gel pentru contractare muschi vaginali Tighten, 15 ml, Orgie
Jeleuri Ecologice Fructe de Padure, 100g, Niavis
Vagisan crema vaginala 25g
Climenum day & night, 28 + 28 comprimate, Zdrovit
Donavital echilibru feminin, 120ml, Plant Extrakt
Ulei protectie solara Sun Care Mist SPF30, 150ml, Avene
BERES JUNIOR VITAMINA D3 800UI X 50 COMPRIMATE MASTICABILE
Jambes Legeres Bio, 20 fiole, Santarome Bio
chevron-right-circle