Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Dispozitive Medicale
  6. /
  7. Pedalier ortopedic pentru maini...

Pedalier ortopedic pentru maini si picioare

Caracteristici pedalier ortopedic pentru maini si picioare• Confectionat din otel, pedale de plastic, iar manerele sunt prevazute din spuma pentru o utilizare confortabila• Gradul de dificultate/ intensitate se poate regla in timpul exercitiilor• Inaltimea este reglabila, se poate deci adapta in functie de statura utilizatorului• Dimensiunile produsului: 40 x 50• Posibilitatea de reglare pe inaltime: de la 84 la 94 cm• Greutate produs: 3,3 kg.Pentru ce se recomanda pedalierul ortopedic pentru maini si picioare Pedalierul ortopedic este utilizat pentru recuperarea mersului, tonifierea musculaturii si redobandirea mobilitatii articulatiilor afectate. Pedalierul poate fi folosit pentru exercitii de recuperare medicala pentru membrele superioare/ inferioare. Dispozitivul medical imbunatateste circulatia si motricitatea.

Acest produs Pedalier ortopedic pentru maini si picioare din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

289.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon uscat pentru volum Extra Volume, 200ml, Got2b
Soflens Natural Colors Aquamarine 30 de purtari 2 lentile/cutie
VOSEPTOL V 40 TABLETE
AftiBlock spray, 20 ml, Zdrovit
Suport de sprijin pentru cada - accesorii baie
Gluta-X5 cu aroma de capsuni, 405g, Genius Nutrition
SOLARIS Biscuiti cu arahide,175g
Demachiant, 100ml, Raftul cu miresme
Huggies Servetele All Over Clean, 56 bucati
chevron-right-circle