Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Dispozitive Medicale
  6. /
  7. Compresa gel rece/cald pentru...

Compresa gel rece/cald pentru genunchi

Pentru ce este recomandata compresa termica Compresa gel rece cald ajuta la reducerea umflaturilor, inflamatiilor si durerii. Terapia rece este un remediu natural pentru dureri, lovituri si contuzii, intinderi musculare, rupturi de ligamente si recuperare sportiva. Dimensiuni: 15 x 15 cm. Compresa este confectionata din nilon si PVC, la interior: gel.Utilizare:Pentru terapia calda: 80º in apa calda, timp de 10-15 minuteSau puteti utiliza cuptorul cu microunde: 800W/ 30 - 60 secunde. Daca se doreste mai multa caldura, se pot seta 10 secunde in plus.Pentru terapia rece: 30 minute in congelator.In timpul utilizarii se recomanda ca produsul sa fie invelit intr-un prosop curat si uscat.

Acest produs Compresa gel rece/cald pentru genunchi din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Noreva Actipur Crema pentru ingrijire Anti-imperfectiuni, 30ml
Gum Trav-ler 0.8mm, rosu, 6 bucati
Gerovital H3 Classic Crema antirid nutritiva de noapte 50ml
Noah Sampon natural regenerant cu ulei de argan pentru par foarte uscat si tratat (1.4), 250 ml
Pasta de dinti pentru albire Organic Bio, 100ml, Elgydium
Servetele autobronzante Original DARK, 8 bucati, Comodynes
COSRX Solutie faciala 7% AHA pentru punctele albe, 100ml
GNC WOMENS COLLAGEN 180 TABLETE
Forsun by Forcapil Solar, 30 capsule
chevron-right-circle