Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei de dus toate tipurile de piele Prodigieux, 200 ml, Nuxe

Beneficii:lasă pielea catifelată, moale și netedăredă pielii senzația de confortspală pielea și îndepărtează impuritățileIngrediente:AQUA/WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM/FRAGRANCE, GLYCERYL OLEATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, MICA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 77491/IRON OXIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2210/A].Mod de utilizare:Utilizați o cantitate mică de ulei de duș și aplicați pe pielea umedă. Masați până obțineți o spumă delicată și clătiți.Ideal dimineața și/sau seara.

Acest produs Ulei de dus toate tipurile de piele Prodigieux, 200 ml, Nuxe din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de fata Watergel Sheet Madagascar Centella, 25 ml, Skin1004
Sebamed Sensitive Skin, Deodorant spray Lime 24h, 75ml
Pachet Otistop 10ml + Activator 50ml, Steaua Divina
Scutece chilotel Elite Soft Pants Nr.5, 12-17 kg, 34 bucati, Huggies
Spray oral Aftifix, 20 ml, Fiterman Pharma
DIMINUPRO 30 CAPSULE GELATINOASE MOI
Gel de dus natural Ocean Sunset, 300ml, Neboa
Gel de dus Mosc Alb, 450ml, Dermomed
Uriprop formula, 30 capsule, Nutrific
chevron-right-circle