Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Biberoane
  6. /
  7. Pachet Biberon cu tetina...

Pachet Biberon cu tetina NaturalWave, flux mediu, +3 luni, 2*240 ml, Lansinoh

Beneficii:- Biberon fără BPA și BPS, fabricat din polipropilenă și silicon.- Potrivit și pentru depozitarea gustărilor de la 6 luni.- Cutia conține două tetine NaturalWave® , flux mediu (M).- Trecere ușoară de la sân la biberon și înapoi.- Tetina moale și flexibilă ajută bebelușul să mențină stilul de hrănire de la sân.- Sistemul de ventilație anti-colici AVS™ reduce aportul de aer, o potențială cauză a colicilor.- Tetină texturată cu bază lată pentru o prindere ușoară.- Nou: conține două capace stivuibile pentru depozitare.- Compatibil cu toate pompele de sân Lansinoh.

Acest produs Pachet Biberon cu tetina NaturalWave, flux mediu, +3 luni, 2*240 ml, Lansinoh din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gerovital H3 Evolution Crema Anti-Age Intens Restructuranta, 50ml
Casetă Cadou Gerovital H3 Evolution: Cremă Antirid și Apă Micelară
DIVENOXIN 30 COMPRIMATE
Masca pentru stralucire, 200ml, Oro Di Luce
Fluid pentru protectie solara cu SPF 50+, 40 ml, A-Derma Protect
Ochelari de soare barbati Fossil FOS 2130/G/S R80
Alevia Dodino Sirop Vermilin, 150ml
Spray oral Something for a cactus throat, 50ml, Biocol Labs
ABOCA RUSCOVEN PLUS 50 CAPSULE
chevron-right-circle