Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Curatare si spalare
  6. /
  7. Spuma de curatare anti-imperfectiuni...

Spuma de curatare anti-imperfectiuni 100ml, Some By Mi

Este formulata cu acizi AHA, BHA si PHA, care ajuta la inlaturarea celulelor moarte si la curatarea in profunzime a porilor, in timp ce complexul Truecica™ calmeaza pielea in timpul curatarii.Modalitatea de folosire:– aplicati o cantitate potrivita de produs pe tenul umed, spumati si clatiti cu apa calduta din abundenta;Ingrediente: Water, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lauric Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauryl Betaine, Butylene Glycol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Beeswax, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Potassium Cocoyl Glycinate, Salicylic Acid, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Calamine, Gluconolactone, Citric Acid, Ipotassium Glycyrrhizate, Artemisia Vulgaris Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid

Acest produs Spuma de curatare anti-imperfectiuni 100ml, Some By Mi din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paleta Pretty Fabulous, 18x0.84g, Cupio
Biscuiti cu scortisoara, 235g, Gullon
Baton proteic Birthday Cake, 60g, Grenade
Dr. Max Drajeuri din plante cu salvie si vitamina C, 24 drajeuri
Ginkana Ginkgo 50 +, 30 comprimate, Alevia
YOTUEL PASTA DE DINTI ALL IN ONE SNOWMINT
Gel de dus fata si corp pentru bebelusi si copii Bioskin Junior, 200ml, Salcura
MSM 500mg, 60 capsule, Zenyth
Dacia Plant Bitter 50 cu ganoderma, 200ml
chevron-right-circle