Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Plasturi pentru ten
  6. /
  7. Plasturi pentru calmarea tenului...

Plasturi pentru calmarea tenului iritat, motive utopice 12g, Patch Holic

Extractele de ceai verde și de frunze de aloe vera redau vitalitatea epidermei obosite, lăsând în urmă o senzație de hidratare și o ușoară răcoare. Plasturii nu alunecă de pe piele, așa că vă puteți continua munca de zi cu zi în timp ce se face – oferind corpului sau feței dumneavoastră un ten mai uniform și confort!– Prezentat într-o versiune mini;– extractul de aloe vera calmează inflamația și accelerează vindecarea arsurilor– afinele hrănesc și tonifică pielea– calmează iritațiile;– caolinul strânge epiderma;– absoarbe excesul de sebum;– alantoina stimulează regenerarea țesuturilor– extractul de boabe de açai are efect antioxidant;– închide porii dilatați;– normalizează echilibrul hidric;– activează funcțiile de apărare imunitară;– extractul de zmeură crește fermitatea și elasticitatea;– tonifică și împrospătează;– uleiul de ricin elimină uscăciunea, descuamarea și senzația de senzație de apăsare;– netezește liniile fine și ridurile;– uniformizează tonusul pielii;-ușor de aplicat;– are un design luminos și vesel– extractul de merișor luminează ușor tonusul pielii– vindecă rănile și microfisurile.Mod de utilizareCurățați pielea cu toner. Deschideți ambalajul, scoateți cantitatea dorită de plasturi și aplicați pezona dorită, lăsați să acționeze timp de 5-10 minute. Îndepărtați plasturii și, cu mișcări ușoare de masaj, distribuiți reziduul de esență pe piele până la absorbția completă.Ingrediente: Aqua(Water), Glycerin, Sodium Polyacrylate, Sorbitol, Cellulose Gum, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Kaolin, Polyacrylic Acid, Tartaric Acid, Phenoxyethanol, Aluminum Glycinate, Disodium EDTA, CI 77891, Allantoin, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol Parfum(Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Acest produs Plasturi pentru calmarea tenului iritat, motive utopice 12g, Patch Holic din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema ultra activa si luminozitate H3 Evolution Perfect Look, 50ml, Gerovital
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen x Prajiturela AS6374 C5
TOPFER BABY GEL DE DINTI 50ML
Coenzyme Q10, 60 capsule, Zenyth
Picaturi auriculare Bio, 10ml, Otosan
Deodorant roll-on Original, 50 ml, Borotalco
Dropsuri pentru gat cu eucalipt si muschi de Islanda, 12 capsule, Miramile
Sapun 100% natural cu extract de cuisoare si ceai negru, 90 g, Savonia
Penne din amarant, teff si quinoa bio fara gluten, 250g, Pasta Natura
chevron-right-circle