Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Inima sanatoasa
  6. /
  7. Resveratrol, 50mg, 30 capsule,...

Resveratrol, 50mg, 30 capsule, Adams Vision

La fel ca alți antioxidanți, resveratrolul conține diverse calități protectoare care vă pot ajuta corpul să desfășoare o serie de procese zilnice și să lupte împotriva bolilor.  Știm că resveratrolul este un antiinflamator, deoarece este un antioxidant, deci afectează celulele din corpul tău protejându-le de daune. Cel mai important, ajută la inflamația creierului și a inimii, oferind o căptușeală protectoare pentru vasele de sânge și prevenind rănile. Aceasta înseamnă că ar putea avea calități neuroprotectoare și poate ajuta la păstrarea memoriei și a funcției creierului, precum și la prevenirea bolilor de inimă și a accidentelor vasculare cerebrale.menține capacitatea de funcționare normală a trombocitelorajută la scăderea vâscozității sângeluiîmbunătățește circulația sanguinămenține elasticitatea arterelorResveratrolul are un efect puternic antiinflamator și antibacterian, stimulează imunitatea organismului și crește rezistența organismului la stres. Este un antioxidant benefic care nu numai luptă cu radicalii liberi dar menține elasticitatea și împiedică îmbătrânirea prematură a pielii.Resveratrolul este un compus natural prezent în struguri, unele fructe de pădure și alte fructe și nuci. Adesea imită activitatea antioxidantă din organism și poate oferi multe beneficii pentru sănătate. Cele mai multe cercetări susțin utilizarea acestuia pentru protecția cardiovasculară și reglarea tensiunii arteriale.Precauții:Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.Consultați medicul înainte de a folosi acest produs în cazul în care sunteți însărcinată sau dacă alăptați.IngredienteCantitateExtract din rădăcină de Polygonum cuspidatum100.00mgAlte ingrediente: Stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloză vegetală.Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luaţi zilnic 1(cel mult 2) capsula cu suficientă apă.

Acest produs Resveratrol, 50mg, 30 capsule, Adams Vision din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Relaxol ulei de masaj, 20 ml, Steaua Divina
Vopsea de par Argan Oil 8.0, 50ml, Korres
GNC Total Lean Waterex, 60 capsule
COMPEED PLASTURE ANTI-HERPES DISCRET 15BUC
Rame ochelari de vedere barbati Fendi FE50030I 052
Proteina din zer cu aroma de capsuni Bulk1340, 3240g, GNC
HARTMANN MOLICARE PREMIUM SUPER PLUS MARIMEA M 30BUC
Spray-fluid pentru par reconstructie Anti-Breakage, 125ml, Alfaparf
Plantusin calmant, 30 comprimate de supt, Fares
chevron-right-circle