Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca servetel bambus si carbune, Blingpop

Netezește și indepărtează celulele moarte ale pielii ,ajută la minimizarea porilor măriți pentru un aspect curat și neted.Perfect pentru ten gras, mixt.Mod de folosire:Aplicați masca pe față, netezind și răspândind uniform pe contururile feței.Scoateți masca după 15 până la 20 de minute. Masați ușor orice exces de esență în piele.Ingrediente: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Trehalose, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, 1-2-Hexandeniol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Allantoin, Phyllostachys Nigra Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Fragrance, Disodium EDTA, Saccharomyces Ferment Filtrate, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Lactobacillus, Houttuynia Cordata Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract

Acest produs Masca servetel bambus si carbune, Blingpop din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

JUNIOR ANGIN 24 PASTILE
Crema de fata Pure 5xHyaluronic, 50ml, La Cabine
Faina intagrala de grau spelta Bio, 500g, Solaris
Ser crema Monoactives 15% Niacinamide, 30ml, La Cabine
Fluid pentru purificarea parului cu moringa Pure Detox, 150ml, Yves Rocher
HELCOR SILIMARINA FORTE+POLEN 30 COMPRIMATE
Instrument profesional manichiura/pedichiura PRO01, 1 bucata, Cupio
HOFIGAL Paducel, 40 capsule
Spray pentru reducerea acneei corporale Acniben, 150ml, Isdin
chevron-right-circle