Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tratament pentru varfuri Bed Head Ego Boost, 237 ml, Tigi

Beneficii:Hraneste parul uscat si deterioratVindeca si netezeste suprafata firului de parProtejeaza parul impotriva factorilor nociviOfera parului elasticitate si stralucireFaciliteaza pieptanarea paruluiIngrediente:WATER (AQUA/EAU), GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED KERATIN, PEG-8 METHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-10, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PVP, FRAGRANCE (PARFUM), CYCLOPENTASILOXANE, DISODIUM EDTA, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE, CITRIC ACID, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4, AMODIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, TRIDECETH-12, AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, RED 33 (CI 17200).Mod de utilizare:Se aplica dupa folosirea samponului, pe parul umed, se maseaza bland in zona varfurilor si se lasa sa actioneze. Nu se clateste.

Acest produs Tratament pentru varfuri Bed Head Ego Boost, 237 ml, Tigi din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Immunity C 500, 12 plicuri ready to use
Pasta de dinti cu periuta Deep Stain Remover Sensitive Relief, 125ml, White Glo
Gerovital H3 Evolution fiole cu acid hialuronic 5%, 10 fiole
Cholestadyn, 40 capsule
Hyabak colir 0.15% solutie lentile contact, 10ml
Dacia Plant Ceai verde, 60 cpr.
Crema hidratanta de zi 10% Vitamin B5, 50 g, Minimalist
Multivitamine KityVit, 50 ursuleti gumati, PharmA-Z
Apigel, 20 fiole, Marnys
chevron-right-circle