Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema de par Small Talk Bed Head, 240 ml, Tigi

Imbogatita cu PRO vitamina B3, protejeaza parul de umiditate, astfel efectul de volum este mentinut pentru o durata mai lunga. Multumita agentilor anti-statici din formula sa, previne electrizarea parului, astfel acesta devine mai neted si usor de stilizat.Mod de utilizare:Foloseste 1-3 pompe, in functie de lungimea parului. Aplica uniform pe parul umed. Pentru extra-eficienta distribuie cantitatea prin par cu ajutorul unui pieptene. Usuca cu feonul pentru a activa produsul si a oferi extra-volum. Ingrediente:Water (Aqua/eau), Cyclopentasiloxane, Vp/dmapa Acrylates Copolymer, Polyquaternium-37, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Panthenol, Bacopa Monnieri Extract, Glycerin, Polysorbate 60, Dimethiconol, Ppg-1 Trideceth-6, C12-15 Alkyl Benzoate, Disodium Edta, Peg-4 Dilaurate, Peg-4 Laurate, Sorbitan Oleate, Benzalkonium Chloride, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Peg-4, Butylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Acest produs Crema de par Small Talk Bed Head, 240 ml, Tigi din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

68.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de papadie bio, 15 plicuri, Vedda
Cetaphil crema hidratanta 100g
Ochelari de soare dama Furla SFU735 700P
Cryopharma spray pentru inlaturarea negilor si verucilor, 50 ml, Omega Pharma
Noreva ECZEANE Gel surgras de curatare, 1000ml
Biofarm Ossidenta apăde gură cu aroma de mentă 250ml
IVATHERM Sunlight Crema hidratanta pentru fata SPF 50+, 50ml
Piure omogenizat din carne de pui, 2 x 80g, Plasmon
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1412 01A
chevron-right-circle