Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca servetel cu Ceramide si Acid hialuronic Barrier Boost, 20ml, Biovene

Rasfatati-va cu textura luxoasa si imbunatatiti-va ritualul zilnic de ingrijire a pielii cu o masca de fata imbogatita cu ceramide care intaresc barierele, Centella Asiatica si Acid Hialuronic hidratant pentru a mentine hidratarea impotriva deshidratarii si uscaciunii. Potrivit pentru pielea care prezinta semne de imbatranire si iritatii vizibile cauzate de factorii de stres zilnic, cum ar fi schimbarile de mediu sau vremea.

Acest produs Masca servetel cu Ceramide si Acid hialuronic Barrier Boost, 20ml, Biovene din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta pentru maini cu glicerina & musetel bio si vitamina E, 100ml, Glicemille
Vitamina D3 10000UI, 180 tablete, Bronson Laboratories
Biberon din sticla rezistenta la soc termic, 130ml, PUR
Astaxanthin 6mg, 30 capsule, Zenyth
Ruj Flower Garden Lipstick No.3, 4.10g, Eveline Cosmetics
Gel de dus delicat cu morcovi si vanilie, 200ml, La Saponaria
Sirop Tuse si Expectoratie mure, 100 ml, Minunino
Balsam de buze Active Sun Screen SPF 50+, 15ml, Frezyderm
Pantofi ortopedici postoperatorii PIUMAPED 3 - 40
chevron-right-circle