Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Magneziu
  6. /
  7. Magneziu carbonat, 100 g...

Magneziu carbonat, 100 g pulbere

Ce este Carbonatul de Magneziu?Carbonatul de Magneziu este utilizat pentru ameliorarea indigestiei acide, cum ar fi arsurile cardiace și alte tulburări de stomac. Este, de asemenea, folosit ca parte a formulei pentru băuturile de calciu și magneziu. Ce face MAGNEZIUL?Magneziul contribuie la reducerea oboselii și a extenuăriiMagneziul contribuie la metabolizarea normală a energieiMagneziul contribuie la funcția musculară normalăMagneziul contribuie la menținerea oaselor și a dinților normaliMagneziul contribuie la echilibrul electroliticMagneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervosMagneziul contribuie la sinteza proteinelor normale Fără excipienți - CARBONAT DE MAGNEZIU PURSuplimentul nostru de carbonat de magneziu vine sub forma unei pulberi pure. Acest lucru ne permite sa oferim un supliment care nu necesita substante chimice inutile, excipienți sau umpluturi nenaturale. Carbonatul nostru de magneziu nu este altceva decât carbonat de magneziu pur. Potrivit pentru VEGANICarbonatul nostru de magneziu este potrivit pentru vegetarieni și vegani. Este, de asemenea, aprobat kosher și nu contine alergeni.Ingrediente:1 gram furnizează:Cantitate% VNR*Magneziu (carbonat)226mg60VNR* - Valoare nutrițională de referință NU CONȚINE:organisme modificate genetic (OMG), gluten, grâu, lactoză, zahăr adăugat, conservanți artificiali sau coloranți. O lingurita(1g) pe zi, intr-un pahar cu apa sau suc natural, sau conform indicațiilor unui profesionist din domeniul sănătății.

Acest produs Magneziu carbonat, 100 g pulbere din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 8033 C5
Sinosun spray nazal, 20 ml
Spuma de curatare a fetei cu afine, 150ml, Nacomi
HARTMANN OMNISILK PLASTURE ROLA SUPORT MATASE 5CM X 9.2M X 1BUC
Multivitamine si minerale Supradyn Fast Energy, 10 plicuri, Bayer
Scutece pentru adulti Classic Air Extra Large, 10 bucati, Seni
SINERGIN 15PLICURI X 10G
Bautura anti-colici Baby Care, 10 plicuri, Sprint Pharma
Crema activator de tinerete de noapte, 50ml, Gerovital
chevron-right-circle