Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijire intima
  6. /
  7. Lotiune pentru igiena intima,...

Lotiune pentru igiena intima, 200 ml, Vagisan

Beneficii Vagisan Lotiune pentru igiena intima:poate ajuta la prevenirea iritatiilor si infectiilor ce pot aparea in zona intima;contine extract de musetel care poate avea cu rol calmant; poate contribui la mentinerea unui mediu de protectie stabil.Lotiunea de baie este foarte bine tolerata si, prin urmare, chiar si in cazul unor tegumente uscate este adecvata pentru utilizare zilnica:la orice varsta;in timpul sarcinii dar si ca terapie complementara pentru infectii vaginale.Ingreiente:Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Chamomilla Recutita Flower Extract, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Lactic Acid, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Potassium Sorbate, Sodium Glycolate, Sodium Benzoate, Parfum.Mod de utilizare:Vagisan Lotiune pentru igiena intima se utilizeaza ca un gel de dus sau o lotiune de baie:Mai intai, umeziti zona intima, apoi turnati direct in palma sau pe un prosop umed o cantitate de Vagisan Lotiune de dimensiunea unei arahide si aplicati-o pe zona genitala externa. Apoi, clatiti.Daca folositi prosoape de bumbac, acestea trebuie spalate la 60 °C in mod regulat. In caz de infectii vaginale utilizati prosopul de bumbac o singura data si apoi spalati-l.Vagisan Lotiune pentru igiena intima este disponibil intr-un in flacon al carui capac dozator il face un produs foarte economic.

Acest produs Lotiune pentru igiena intima, 200 ml, Vagisan din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fulgi de orz, 500g, SanoVita
Alevia seminte de susan, 100g
Trium Free solutie oftalmica, 10 ml
Isis - Xerolan Aerosol, 150 ml, iritatii cutanate
GOLD NUTRITION BCAA'S 180 tb
Fulgi de porumb fara zahar, 225g, Sanovita
Proxel Potent, 60 capsule, Naturpharma
Snack cu 30% proteina fara zahar low-carb gluten free Smantana si Ceapa Tojos, 100g, Mr. Iron
Burete ecologic pentru exfoliere delicata, 1 bucata, So Eco
chevron-right-circle