Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Potasiu (gluconat) 500mg, 120 capsule, G&G

Beneficii G&G Potasiu (gluconat) 500mg:echilibrarea sistemului nervos;imbunatatirea memoriei si a capacitatii de invatare;prevenirea si controlarea starilor de anxietate;reglarea activitatii anumitor hormoni (insulina, adrenalina);reglarea balantei de electroliti, precum si a nivelului de hidratare a corpului;asimilarea calciului in organism;cresterea tonusului muscular;ameliorarea crampelor musculare ce apar in cazul hipocalemiei;refacerea organismului in urma unor interventii chirurgicale sau accidentari;potrivit pentru vegani.Ingrediente: Potasiu (gluconat) 83.4mg (10.42%VNR); 4 capsule furnizeaza: Potassium (gluconate) 333.6mg 17%; 2000 mg de compus gluconat de potasiu, care furnizeaza 333,6 mg de potasiu elementar.Mod de administrare: 4 capsule pe zi, in timpul mesei, sau conform indicatiilor unui profesionist din domeniul sanatatii.Precautii / Atentionari:Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un stil de viata sanatos, bazat pe un regim alimentar variat si echilibrat.  A se pastra intr-un loc uscat si racoros, neaflat la indemana sau vederea copiilor mici. 

Acest produs Potasiu (gluconat) 500mg, 120 capsule, G&G din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray de Corp Perfume Jewels Love Kisses 250ml, Eyup
Tampoane incontinenta HartMann MoliCare Pad 4 pic x 28 buc
Suzeta din latex rotunda 0-6 luni Baby, 1 bucata, Minut
Spray deodorant pentru picioare 24h, 150ml, Efasit
Vichy Purete Thermal - Spuma de curatare, 150ml
Reuprofen, 400 mg, 10 comprimate filmate, Helcor
Pampers Scutece Active Baby Marimea 2, 4-8kg, 66 bucati
Set suzete ortodontice din silicon in cutie sterilizare 6+ Baby, 2 bucati, Minut
Biberon albastru anticolici cu gat larg PP Bonjour Paris, 240ml, Canpol babies
chevron-right-circle