Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Vitamina B
  6. /
  7. Vitamina B3 Nicotinamida 500...

Vitamina B3 Nicotinamida 500 mg, 120 capsule

CE ESTE VITAMINA B3 NICOTINAMIDA?Vitamina B3 este o vitamina solubila in apa, ceea ce inseamna ca organismul nu o poate stoca. Prin urmare, trebuie sa fie o parte standard a dietei pentru a evita deficientele.FARA EXCIPIENTI – VITAMINA B3 PURASuplimentul nostru de vitamina B3 vine sub forma unei capsule de celuloza vegetala. Acest lucru ne permite sa oferim un supliment care nu necesita substante chimice inutile, excipienti, lianti sau umpluturi nenaturale. Capsulele din celuloza vegetala sunt concepute special pentru a se descompune in mod natural in acidul stomacului, asigurandu-va ca nutrientii sunt absorbiti in timpul digestiei.Potrivit pentru VEGANISuplimentul nostru de vitamina B3 este potrivit pentru vegetarieni si vegani. De asemenea, este aprobat kosher si nu contine alergeni.Ce face VITAMINA B3?Vitamina B3 contribuie la metabolizarea normala a energieiVitamina B3 contribuie la reducerea oboselii si a oboseliiVitamina B3 contribuie la functionarea normala a sistemului nervosVitamina B3 contribuie la functia psihologica normalaVitamina B3 contribuie la mentinerea pielii normaleVitamina B3 contribuie la mentinerea membranelor mucoase normaleNotificare: MS 3577/2018Recomandare:1 capsula pe zi, in timpul mesei, sau conform indicatiilor unui profesionist din domeniul sanatatii. Atentionari!Produsul este destinat adultilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata.Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.A se pastra intr-un loc uscat si racoros, neaflat la indemana si vederea copiilor mici. Ingrediente:Vitamina B3(nicotinamida) 500mg, capsula din celuloza vegetala 100mg. 1 capsula furnizeaza:  Cantitate% VNR*Vitamina B3(nicotinamida)500 mg3125VNR* - Valoare nutritionala de referinta NU CONTINE:organisme modificate genetic (OMG), gluten, grau, lactoza, zahar adaugat, conservanti artificiali sau coloranti. Acest produs a fost realizat cu ajutorul tehnologiei de incapsulare TRUFILTM dezvoltat si patentat de catre compania G&G. Prin urmare, produsul nu contine substante portante artificiale, lianti, umpluturi, agenti de ingrosare, coloranti sau conservanti. De asemenea, nu contine zahar, drojdie, gluten, grau sau lactoza.Formula hipoalergenica garantata!Ingredientele sunt 100% naturale si o parte semnificativa a produselor sunt de origine vegetala. In cazul produselor pe baza de plante, o mare parte sunt extracte organice de puritate bio, acest lucru fiind indicat printr-o eticheta speciala. In timpul procesului de fabricatie nu se aplica niciun tratament termic. In toate cazurile, capsula care contine substantele active este de origine vegetala. In anumite produse G&G sub forma de capsule, ca substanta de baza se utilizeaza praf din orez brun macinat pe pietre sau praf de lucerna. Majoritatea produselor G&G sunt potrivite atat pentru vegani, cat si pentru vegetarieni.

Acest produs Vitamina B3 Nicotinamida 500 mg, 120 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata activa anti-rid Little Herbal Company, 50ml, Dr.Konopka’s
Crema fata anti pete Help, 50ml, Revox
Ser cu efect de peeling Sebium, 40 ml, Bioderma
Septoral, 20 comprimate, Zdrovit
Queen's Solitaire Light Green 90 de purtari 2 lentile/cutie
Gel de dus cu extract de Verbina, 500ml, L'Occitane
Linex Complex, 14 capsule
Fluid Oil Control SPF50+ Anthelios UV-MUNE 400, 50ml, La Roche-Posay
Crema de noapte pentru lifting Lift Integral, 50ml, Lierac Paris
chevron-right-circle