Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata, 50ml

Beneficii Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata:Miros placut;Parfum subtil;Testat dermatologic;97% ingrediente de origine naturala;Indicatie: Igiena corpului bebelusului;Fabricat in Franta.Ingrediente Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata:Aqua/Water/Eau, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum/Fragrance, Glycerin, Sodium Benzoate, Butylene Glycol, Tartaric Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Mel Extract/Honey Extract/Extrait de Miel.Mod de utilizare Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata:Poate fi folosit zilnic de la nastere (bebelusii scosi din neonatologie) pana la parfumarea delicata a parului, gatului si hainelor.Este recomandabil sa testati acest produs pe o zona mica de aplicare inainte de utilizare.Precautii / Atentionari Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata:Apa se poate schimba la culoare din cauza evolutiei naturale a unor ingrediente vegetale din formula. Acest lucru nu afecteaza siguranta produsului.

Acest produs Mustela Musti Apa de ingrijire parfumata, 50ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hylo gel Picaturi Lubrefiante 10ml
Turmeric Curcumin 1500mg, 90 capsule, Bronson Laboratories
Zenyth Collagen pure, 150g
Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng, 60 capule, Damar
Calciu Plus 1000mg cu Magneziu si Vitamina D, 90 tablete, GNC
Ciorapi compresivi medicali pana la genunchi VARILEGS (18-22 MmHg), bej - XL
Fond de ten Stay All Day 16h Long-Lasting Foundation 08 - Soft Vanilla, 30ml, Essence
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL560 2M2
AXELLE LAME PENTRU BRICI PENTRU PEDICHIURA 5505B 10BUC
chevron-right-circle