Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Stres si somn
  4. /
  5. Stres si somn
  6. /
  7. Polisano Linistress, 20 capsule

Polisano Linistress, 20 capsule

Beneficii Polisano Linistress:Contine ingrediente active cu efect: anxiolitic, sedativ, antispastic, antiaritmic, fitoestrogenizant;Functioneaza impotriva stresului cotidian;Restabileste echilibrul somnului fiziologic;Contribuie la relaxarea generala a organismului;Fitoestrogenizant util in tulburarile de menopauza;Reduce simptomele cauzate de tensiunea nervoasa;Asocierea hamei+valeriana are efecte comparabile cu benzodiazepinele in tratamentul insomniilor avand efecte secundare minime comparativ cu produsele de sinteza.Ingrediente Polisano Linistress:Contine: Radacini de Valeriana, Flori de Floarea-pasiunii, Conuri de Hamei, Flori de Roinita.Mod de utilizare Polisano Linistress:Pentru adulti, adolescenti si copii peste 12 ani:cate 1 capsula Linistress de 3 ori pe zi, timp de 2 - 4 saptamani (in stari de neliniste, stres, surmenaj);1-2 capsule Linistress, cu o jumatate de ora inainte de culcare (pentru a favoriza somnul).Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Acest produs Polisano Linistress, 20 capsule din categoria Stres si somn se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Merisor, 250g, Alevia
Gel dermatologic pentru igiena intima feminina la menopauza pH 6.8, 200 ml, Sebamed
Unghiera pentru bebelus, 1 bucata, Tommee Tippee
Ser 02% acid salicilic pentru fata, 30ml, Minimalist
URIAGE CREMA DE MAINI 50ML
Balsam nutritiv Defence Hair, 200ml, Bionike
LINEX FORTE 14 CAPSULE
HERBAGETICA Alergy Stem Vegetal, 60 capsule
Crema de maini cu extract de sunatoare, 50 ml, Apivita
chevron-right-circle