Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Digestie usoara
  6. /
  7. Polisano Saruri de rehidratare...

Polisano Saruri de rehidratare 15 ml solutie orala, 10 plicuri

Beneficii Polisano Saruri de rehidratare:Saruri de rehidratare reprezinta un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe electroliti: potasiu, magneziu, clor sub forma sarurilor de pidolat de potasiu, pidolat de magneziu, clorura de sodiu precum si un prebiotic de generatie noua: Bioecolians obtinut dintr–un extract vegetal. Ajuta la compensarea rapida a pierderilor de minerale. Prezenta prebioticului Bioecolians contribuie la mentinerea florei intestinale normale si la reglarea tranzitului intestinal. Magneziul contribuie la corectarea starilor de deshidratare a organismului. Potasiul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale. Sodiul si clorura sunt minerale de care organismul are nevoie (in cantitati mici) pentru a asigura un nivel echilibrat al lichidelor in organism.Ingrediente Polisano Saruri de rehidratare:Prebioticul Bioecolians, pidolat de potasiu, clorură de sodiu, pidolat de magneziu, îndulcitori (fructozăsucraloză).Mod de preparare si administrare Saruri de rehidratare Polisano Saruri de rehidratare:Pentru rehidratarea organismului, portia zilnica recomandata:cate 1 plic de 2–3 ori pe zi (pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani);cate 1 plic de 4–8 ori pe zi (pentru adulti).Pentru mentinerea echilibrului florei intestinale, portia zilnica recomandata:cate 1 plic de 1–2 ori pe zi (pentru copii cu varsta mai mare de 3 ani si adulti);Continutul unui plic se dizolva in 250 ml apa fiarta si racita, iar solutia obtinuta se administreaza in decurs de 2 ore. Pentru adulti se recomanda utilizarea a 1-2 litri de solutie diluata in functie de gradul de deshidratatre;

Acest produs Polisano Saruri de rehidratare 15 ml solutie orala, 10 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par Argan Oil 8.0, 50ml, Korres
Fructe uscate caise turcesti, 50g, Sunny Fruit
Cafeina solutie 5% + EGCG, 30ml, The Ordinary
POLYGEMMA nr. 14 Articulatii, 50 ml
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50047 001
Naturalis Acadea Bombovit impotriva durerilor in gat, 6 g, 1 acadea
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1414 05A
FARMEC NR. 352 LAC UNGHII 11ML
Crema de fata Soothing Centella Madagascar, 30ml, Skin1004
chevron-right-circle