Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sare de baie ritual aromaterapeutic cu namol si lavanda, 63 g, Techir

Apa salina si namolul sapropelic din Lacul Techirghiol sunt ingredientele active unice folosite in compozitia produselor dermato-cosmetice TECHIR. Aceste resurse au fost studiate din punct de vedere fizico-chimic, dermatologic si microbiologic de-a lungul timpului pentru a li se observa in amanunt proprietatile si beneficiile pentru piele si alte diferite afectiuni:boli reumatismale degenerativeboli reumatismale inflamatoriiboli reumatismale diartriticesimptome posttraumatismaleboli ale sistemului nervos periferic si centralboli ginecologiceboli de pieleboli ale aparatului respiratorboli cardiovasculareboli endocrinepareze, paraliziisechele poliomieliticeMOD DE UTILIZARESe agață săculețul sub jetul robinetului căzii timp de 3 minute, sub apa fierbinte. Apoi se regleză temperatura apei și se poate lăsa săculețul în cadă pe toată perioada baii. Se recomandă repaos în apa mineralizată timp de 15 minute pentru ca substațele active să fie absorbite în corp, prin porii deschiși de apa caldă. Săculețul se poate utiliza pe post de burete pentru spate, coapse, brațe.După baie, săculețul se stoarce de apă și se lasă departe de umezeală până la următoarea baie, când se reia ritualul terapeutic de îmbăiere. Săculețul se poate reutiliza până când se topesc total sarea și nămolul.Gramaj: 63 gr.INGREDIENTE (INCI)MAGNESIUN SULFATE (sare epson), SAPROPELIC MUD (nămol sapropelic Techirghiol), AVENA SATIVA POWDER (fulgi de ovăz), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER (flori lavandă), LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL (ulei esențial lavandă).

Acest produs Sare de baie ritual aromaterapeutic cu namol si lavanda, 63 g, Techir din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

10.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sutien post-partum pentru alaptat - S
Cremă Calmantă Protectoare Premium Care
OBECON 60 CAPSULE
Pachet Sampon Rice & Linden, 2x250ml, Korres
Sampon vegan Soothing Cure, 250ml, JOC
Glucose Optimizer, 120 tablete, Secom
Noah Spray protectie termica Provitamina B5 (5.14), 125ml
Canpol Babies Biberon anticolic gat larg Easystart-Toys 35/205, 120ml
AHAVA CREMA DE OCHI ANTIRID SI ANTIOBOSEALA 15ML
chevron-right-circle