Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Hepatoprotectoare
  6. /
  7. Pachet Bileclar, 30+30 capsule,...

Pachet Bileclar, 30+30 capsule, Sun Wave Pharma

Beneficii BILECLAR:Uleiurile esențiale de rozmarin și mentă contribuie la funcționarea normală a ficatului și la reglarea motilității gastro-intestinale.Uleiul de mentă stimulează secreția biliară.Piperul negru susține funcția digestivă și ajută la eliminarea gazelor intestinale.Terpenele conținute de Bileclar calmează spasmul de la nivelul colecistului.Contribuie la functionarea normală a ficatului și la reglarea molității gastro-intestinale și ajută la eliminarea gazelor intestinaleIngrediente:Ulei de rozmarin100 mgUlei de mentă80 mgpiper negru15.5 mg extract Mod de administrare:1 capsulă de 2 ori pe zi

Acest produs Pachet Bileclar, 30+30 capsule, Sun Wave Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.63 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Zinc Natural, 30 capsule, AdNatura
Pro-Visio Forte, 30 tablete
Tinctura de Marul Lupului, 500ml, Faunus Plant
REHYDROL rau de miscare, 10 plicuri
Masca Caviar Real Ampoule Mask, 27ml, Jigott
Apa de trandafiri, 100ml, Niavis
Biscuiti asortati cu cacao Dibus, 250g, Gullon
Cordyceps Extract Forte 100% natural, 60 capsule, Health Nutrition
Dezinfectant Hexisept+ 500 ml
chevron-right-circle