Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Crema post-acneica Purify &...

Crema post-acneica Purify & Balance, 50 ml, Mamaaura

Beneficii Crema post-acneica Purify & Balance, Mamaaura :Ajută la ameliorarea aspectului semnelor post-acneice cu ingrediente precum niacinamida, acidul salicilic și acidul azelaic.Susține reînnoirea pielii, uniformizarea tonusul pielii, echilibrarea producției de sebum cu ajutorul ingredientelor active și reducerea aspectul strălucitor pe tenurile grase.Formula acestei creme deschide porii și îndeparteaza punctele negre. Ingrediente:Aqua, Azelaic Acid, Niacinamide, Glycerin, Butylene Glycol, Salicylic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Dicaprylyl Ether, Thymus Vulgaris Extract, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CopolymerMod de utilizare:Aplicați crema pe pielea curată atât pe fata, gât și decolteu. Utilizați crema dimineața și/sau seara.Precautii:A nu utiliza copiilor sub 12 ani. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apa. A se folosi doar pentru uz extern. 

Acest produs Crema post-acneica Purify & Balance, 50 ml, Mamaaura din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Feroglobin 30 cps
Periferisan, 30 capsule, Zdrovit
Gerovital H3 Hyaluron C Apa micelara 400 ml
Lac de unghii in the City Zagreb, 15ml, Cupio
Nicorette Clear Patch 25mg/16h x 7 plasturi transdermici
Sampon cu ulei de argan pentru par uscat si deteriorat, 300 ml, Ziaja
Masca hidratanta post decolorare BLOND ABSOLU MASQUE CICAEXTREME, 500ml, KERASTASE
Cana anti-varsare cu pai Bonjour Paris, 270ml, Canpol babies
Ruj lichid Nude R1 Esential, 1 bucata, Lovren
chevron-right-circle