Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel facial curatare Purify & Balance, 150 ml, Mamaaura

Beneficii Gel facial curatare Purify & Balance, Mamaaura:Oferă o curățare intensă și eficientă a pielii tale datorită formulei sale speciale cu un pH scăzut, menținând echilibrul de sebum.Formula conține ingrediente active precum acidul alfa hidroxi, acidul beta hidroxi și zinc, componentele care reduc imperfecțiunile pielii, deschid porii, îndeparteaza punctele negre și conferă pielii un aspect neted și catifelat. Ingrediente:Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Zinc Pyrithione, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citric AcidMod de utilizare:Aplicați o doză de gel pe față și spumați cu puțină apă. Masați față cu mișcări circulare, apoi clătiți cu apa caldă. Utilizați gelul dimineața și /sau seara. Precautii:A nu utiliza copiilor sub 12 ani. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apa. A se folosi doar pentru uz extern. 

Acest produs Gel facial curatare Purify & Balance, 150 ml, Mamaaura din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru fata cu aplicator pompita Baby, 50ml, Sanosan
CALAMINE LOTIUNE 120 ML
Pireu zmeura-rubarba-banane Eco, 120g, Mogli
Crema antirid si regeneranta de zi si noapte pentru ten 55+, 50ml, Yoskine
Tensiometru de incheietura portabil Smart 2, 1 bucata, Sendo
SENI SOFT CEARCEAF INCONTINENTA 90X60CM X 5BUC
Ceai detoxifiant P115, 50g, Fares
Crema intens hidratanta Dynasty, 50ml, Beauty of Joseon
Faina simpla universala fara gluten, 500g, ORGRAN
chevron-right-circle