Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire piele si par
  6. /
  7. Crema hidratanta bebelusi Edible...

Crema hidratanta bebelusi Edible Care Baby, 200 ml, Mamaaura

Benedicii Crema hidratanta Edible Care Baby, Mamaaura:Menține pielea bebelușului hidratată timp de 24 de ore cu o singură aplicare.Formulată cu uleiuri naturale precum uleiul bio de floarea-soarelui organic, uleiul de ovăz și glicerina care hrănesc, hidratează și întaresc bariera protectoare a pielii.Datorită uleiului din semințe de coacăze negre, ajută la acordarea unei îngrijiri suplimentare pentru dermatita atopica.Nu conține alcool, uleiuri esențiale, coloranți, microplastice, silicon, parabeni sau parfumuri. Ingrediente:Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Prunus Domestica Seed Oil, Sucrose Distearate, Sucrose Stearate, Avena Sativa Kernel Oil, Avena Sativa Kernel Flour, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Ribes Nigrum Seed Oil, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol.Mod de utilizare:Aplicați crema pe pielea curată, masați ușor pe fata și corpul bebelușului.Precautii:A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apa. A se folosi doar pentru uz extern. 

Acest produs Crema hidratanta bebelusi Edible Care Baby, 200 ml, Mamaaura din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set de ingrijire a buzelor Sweet Swirls Candy, IDC Institute
Tinctura de trei frati patati, 50ml, Dacia Plant
Solutie de curatare vaginala Normal Douche, 147ml, Eva Intima
Bautura energizanta cu portocale Beta Fuel 80, 82g, SiS
Gel de dus Sunkissed Tropical Crush, 500ml, Treaclemoon
Tonic pentru par Revalid, 30ml x 4 fiole, Ewopharma International
Masca pentru stralucire peel-off Pink Mask, 75ml, Biovene
L'Erbolario Bioecocosmetics Crema nutritiva fata macadamia, 50ml
Swedish Collagen Hair 500 ml
chevron-right-circle