Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Collagen Sport pulbere cu ciocolata, 600g, Adams

Cercetările sugerează combinația de antrenament și suplimente pe bază de colagen întăresc și îmbunătățesc interacțiunea mușchi-articulație, fiind o alegere ideală pentru sportivii care vor să evite eventuale accidentări în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, este un supliment ideal pentru atleții din perioada de recuperare/ rafacere după leziuni articulare și interveții chirurgicale articulare.Beneficiile Collagen Sport Adams:repară și menține articulațiile sănătoaseîmbunătățește masa muscualrăprevine accidentările din timpul antrenamentelorsursă de proteină idealăcrește performanța sportivăMSM (metilsulfonilmetan) este un compus natural continand sulf, care este produs in corpul uman. MSM poate sprijini un raspuns inflamator sanatos si este considerat a fi un analgezic natural. Beneficii MSM:crește mobilitatea articularăparticipă la sinteza glucozaminei sulfat și a acidului hialuronicprotejează oasele și tendoaneleVitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a dinților, a gingiilor, a pielii a sistemului ososs și a ligamentelor, Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, a dinților, la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a sistemului osos.INGREDIENTE: pulbere de colagen hidrolizat de bovine, maltodextrină, metilsulfonilmetan (MSM), carbonat de calciu, gluconat de magneziu, aromă naturală de ciocolată, colorant (cacao degresat), acid ascorbic, corector de aciditate (acid citric), îndulcitor (sucraloză).MOD DE UTILIZARE: 1 porție (20g= 1 linguriță dozatoare) de pulbere dizolvată cu ajutorul unui shaker în 200ml de apă (lapte, ceai, după preferință) pe zi. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic.ATENȚIONARE: suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Produs interzis copiilor.

Acest produs Collagen Sport pulbere cu ciocolata, 600g, Adams din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

98.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Plasturi pentru ochi Hyaluron Dark Benone Peptide 9, 60 bucati, Medi-Peel
Apa micelara bifazica pentru ochi si buze Sensibio H2O, 125ml, Bioderma
Niavis Moringa Pulbere Ecologica BIO, 125g
Dr. Konopka's Sampon regenerator, 500 ml
TIS Q4U Sampon revitalizant, 200ml
Vopsea de par My Color Elixir, Platinum Blonde Pearl Ash N10.81, 155 ml, Apivita
Sampon de ingrijire pentru par normal cu ierburi elvetiene, 200ml, Rausch
Gel crema de dus Exotic elixir, 400ml, Elmiplant
Balsam calmant piele atopica Atoderm Intensive, 500ml, Bioderma
chevron-right-circle