Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Chiloti de unica folosinta din bumbac, Marimea XL, 3 bucati, Apfia Care

Beneficii Chiloti de unica folosinta din bumbac, Marimea XL, Apfia Care:Potriviti pentru utilizarea zilnica: in perioada postnatala; in spital, analize; in calatorii;Cutia contine 3 bucati, ambalate individual pentru igiena;Design clasic;Produs realizat din materiale hipoalergenice;Margini cu benzi elastice delicate, nu provoaca presiune asupra corpului;Materialul din bumbac al chilotilor de unica folosinta Apfia Care asigura mentinerea pozitie tamponului in zona intima.

Acest produs Chiloti de unica folosinta din bumbac, Marimea XL, 3 bucati, Apfia Care din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Vata din bumbac, 200g
Exfoliant corporal cu cafea, cacao si vanilie Berrisimo, 350g, Beauty Jar
Republica BIO Turmeric Latte, pulbere functionala ecologica, 200g
Gel calmant Pruriced, 100ml, Uriage
Masca de par Arginine Resist x3, 300ml, Elseve
Ochelari de soare dama Marc Jacobs MARC 619/S J5G HA
Seminte de trifoi rosu bio pentru germinat BioSnacky, 30g, Rapunzel
Bile organice cu caise boabe de cacao si nuci invelite in cocos, 126g, Sunny Fruit
Lotiune tonica pentru par Hair Force, 100ml, Frezyderm
chevron-right-circle