Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray impotriva caderii parului, 125 ml, Forcapil

Beneficii Spray impotriva caderii parului, Forcapil:stimuleaza sinteza de keratina, activeaza microcirculatia la nivelul bulbului de par;vitamine (B5, B6, Biotina) stimuleaza cresterea parului;Binko Biloba contribuie la imbunatatirea structurii si aspectului general al parului;urzica si coada calului ajuta la incetinirea caderii parului si la mentinerea unui scalp sanatos;cheratina este o proteina esentiala din compozitia parului si a unghiilor, conferind acestora elasticitate, rezistenta si stralucire.Ingrediente:Ginko Biloba, Mei, Urzica si Vitamine (B5, B6, Biotina)Aqua Propylene Glycol Sodium Pca Panicum Miliaceum Seed Extract Urtica Dioica Extract Ginkgo Biloba Leaf Extract Equisetum Arvense Extract BAMBUSA VULGARIS LEAF EXTRACT Sodium Hyaluronate Pyridoxine Hci Calcium Pantothenate Biotin Zinc Gluconate Peg-40 Castor Oil Potassium Hydroxide Potassium Sorbate Benzyl Alcohol Dehydroacetic Acid Parfum.Mod de utilizare:Se aplica zilnic, la nivelul scalpului, masând uşor cu mişcări circulare. Nu necesită clătire.Instrucțiuni de utilizare: Aplicaţi zilnic loţiunea pe pielea capului, masând delicat cu mişcări circulare ale degetelor.

Acest produs Spray impotriva caderii parului, 125 ml, Forcapil din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

97.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIODERMA SENSIBIO DS+ CREMA 40ML
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2881 069
Crema hidratanta cu protectie solara SPF 50+ pentru ten sensibil sau intolerant la soare fara parfum Anthelios UV-Mune 400, 50ml, La Roche-Posay
Fiole 5xPure Hyaluronic, 10 fiole x 2 ml, La Cabine
A-Z Depot cu Luteina, 60 comprimate, Doppelherz
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8627 C2
Trazamin Clordetox 20 fiole buvabile Marnys
Genunchiera elastica marimea M, 1 bucata, Narcis
SYSTANE ULTRA PICATURI OFTALMICE 10ML
chevron-right-circle