Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Bioderma Pachet Promotional Sensibio...

Bioderma Pachet Promotional Sensibio Defensive 40 ml si Sensibio Gel Spumant 200 ml

Crema este concepută pentru a întări puterea de autoapărare a pielii sensibile. Pielea sensibilă poate avea una sau două surse: sensibilitatea naturală datorată disfuncției biologice (moștenire genetică) și sensibilitatea indusă de factorii de mediu și stilul de viață. Tehnologia defensive, dezvoltată de centrul de cercetare Bioderma acționează asupra ambelor tipuri de sensibilitate. Are acțiune antioxidantă și de protecție, acțiune de întărire a funcției de barieră și o acțiune de calmare. Se absoarbe rapid și lasă pielea suplă și confortabilă. Este recomandata pentru pielea normală și/sau mixtă. Toleranță foarte bună. Testat sub supraveghere dermatologică. Formulă neparfumată. Gelul micelar de spalare este indicat pentru piele sensibila. Curata bland, calmeaza si hidrateaza pielea. Lasa pielea fina si confortabila. Poate fi utilizat si ca demachiant. Mod de administrare: Se aplică dimineața și seara, pe faţă și pe gât, după ce pielea este curăţată cu un produs de igienă Sensibio. Bază bună de machiaj. Compozitie: aqua/water/eau, glycerin, dicaprylyl ether, propylheptyl caprylate, butylene glycol, glyceryl stearate citrate, glycol palmitate, squalane, sucrose stearate, mangifera indica (mango) seed butter, pentylene glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylyl glycol, carnosine, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, mannitol, xylitol, tocopherol, salvia miltiorrhiza flower/leaf/root extract, rhamnose, glycine soja (soybean) oil, polysorbate 60, sorbitan isostearate, palmitoyl tetrapeptide-10.

Acest produs Bioderma Pachet Promotional Sensibio Defensive 40 ml si Sensibio Gel Spumant 200 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

82.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Otet de mere, 500ml, Solaris
Institutul de Apicultura Mel-Royal, 200g
Ceai Anghinare, 50g, Fares
Jeleuri cu vitamine pentru copii Imunitate Forte Wellness, 30 bucati, SanoVita
Rame ochelari de vedere copii Polarizen HB07-13 C1A-1
MAVALA 90333 STOP 10ML
HARTMANN COSMOPOR ADVANCE STERIL PLASTURI 25X10CM X 10BUC
Spray pentru lenjerie cu efect relaxant Cocon de Serenite, 100ml, L'Occitane
Nebulizator C28 Plus Comp Air, Omron
chevron-right-circle