Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Frezyderm Sun Care Kids SPF 50+ Crema Spray 275 ml

Proprietati: Formează o peliculă hidrofobă de protecție foarte ridicată. Sistem special de aplicare, prin pulverizare țintită a cremei în micropicături, pentru o aplicare omogenă și rapidă. Tehnologia SWOP asigură: - pulverizare ușoară, - senzație nelipicioasă, - aplicare omogenă, - film protector rezistent la apă cu proprietăți de hidratare, - eliberarea țintită a cremei pe piele. Mod de utilizare: Agitați bine recipientul înainte de aplicare. Pulverizați în mod egal pe față și corp. Aplicați o cantitate suficientă de cremă cu 20 de minute înainte de expunerea la soare Reaplicați la fiecare 1h chiar și pe suprafața pielii acoperită de tricou. Potrivit pentru copii, tipuri de piele fotosensibile. Evitati contactul cu ochii. Compozitie: aqua, octocrylene ethylhexyl methoxycinnamate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, dibutyl adibate, ethylhexyl salicylate, alcohol, polyglyceryl2 dipolyhydroxystearate, glycerin, Helianthus annuus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf extract, sodium lauroyl glucose carboxylate, sodium polyacrylate, ethyl ferulate, dihydromycrenol, decylene glycol, propylene glycol, lauryl glycoside, phenoxyethanol, tocopherol, disodium EDTA, sorbic acid, sodium citrate, BHT.

Acest produs Frezyderm Sun Care Kids SPF 50+ Crema Spray 275 ml din categoria Produse Solare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

112.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de zi iluminatoare impotriva petelor pigmentare SPF50+ Melumin, 50ml, Dermedic
Pasta de dinti Aromafresh, 100 ml, Steaua Divina
Crema pentru protectie solara copii Protect & Care To Go SPF50, 50ml, Nivea
Crema activ hidratanta H3 Derma+, 50 ml, Gerovital
Masca tip servetel collagen peptide, 30 bucati, Mary and May
Ulei esential de Neem, 10 ml, Steaua Divina
Ceai de ventrilica, 25 plicuri, AdNatura
Ulei esential pur din pin, 10 ml, Steaua Divina
Pure Vision MultiFocal lunare 6 lentile/cutie
chevron-right-circle