Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Copii si Sugari
  4. /
  5. Bioderma Pachet ABCDerm Lapte...

Bioderma Pachet ABCDerm Lapte hidratant 200 ml si ABCDerm Gel spumant 200 ml

Proprietati: ABCDerm hidratant: - hidrateaza, - protejeaza pielea sensibila a bebelusilor, - recreeaza imediat filmul hidrolipidic protector natural, - întareste bariera pielii, - contine un duo de uleiuri vegetale hranitoare care ofera pielii un confort sporit, - ofera toleranta cutanata si oculara buna, - are o textura non-lipicioasa pentru îmbracare imediat dupa utilizare. Parfum usor. ABCDerm gel spumant este conceput pentru pielea delicata a bebelusilor si copiilor. Este o baza de spalare ultra-delicata care respecta echilibrul natural al scalpului si al oricarui tip de piele. Lasa parul matasos si pielea catifelata. Toleranta cutanata si oculara buna. Testat sub supraveghere dermatologica si oftalmologica. Mod de utilizare: Bioderma ABCDerm hidratant se aplica o data, de doua ori pe zi sau ori de cate ori este necesar. Aplicati ABCDerm lapte hidratant pe piele, dupa curatarea cu un produs de igiena din gama ABCDerm si uscati delicat. Masati usor. Poate fi folosit la nou-nascuti, cu exceptia prematurilor. Din motive de igiena, inchideti bine recipientul dupa utilizare. Bioderma ABCDerm gel spumant se utilizeaza o data, de doua ori pe zi sau ori de cate ori este necesar. Aplicati ABCDerm Spumant pe piele si pe parul umed. Clatiti bine cu apa. Uscati cu grija. Continuati cu un produs de ingijire din gama ABCDerm. Poate fi folosit la nou-nascuti, cu exceptia nou-nascutilor prematuri. Din motive de igiena, inchideti bine recipientul dupa utilizare. Compozitie: Bioderma ABCDerm hidratant: aqua/water/eau, glycerin, paraffinum liquidum / mineral oil / huile minerale, helianthus annuus (sunflower) seed oil, behenyl alcohol, sucrose stearate, canola / canola oil / huile de colza, pentylene glycol, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, sodium citrate, sodium lauroyl lactylate, tocopherol, sodium hydroxide, polysorbate 60, sorbitan isostearate, ceramide np, ethylhexylglycerin, ceramide ap, phytosphingosine, cholesterol, carbomer, xanthan gum, citric acid, ceramide eop, fragrance (parfum). Bioderma ABCDerm gel Spumant: aqua/water/eau, sodium laureth sulfate, coco-betaine, methylpropanediol, sodium chloride, pentylene glycol, peg-90 glyceryl isostearate, laureth-2, citric acid, disodium edta, sodium citrate, fragrance (parfum).

Acest produs Bioderma Pachet ABCDerm Lapte hidratant 200 ml si ABCDerm Gel spumant 200 ml din categoria Copii si Sugari se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de maini cu trandafiri 30% complex nutritiv Hand Care, 75ml, Lirene
Crema corectoare de zi pentru piele cuperozica UV + IR SPF20 Redness Calm, 40ml, Dermedic
Dischete demachiante reutilizabile Inner Green, 10 bucati, Purito
Proteine din zer 100% Whey Gold Standard cu aroma de ciocolata, 2.26kg, Optimum Nutrition
Aleza 85 x 90cm, 1 bucata, Abena
Flowflex Test rapid gripa Influenza (Gripa A+B) x 1 test/cutie
Sampon pentru definirea buclelor cu vitamina B5 Curl Jelly Wash, 250ml, Umberto Giannini
Gluta-X5 cu aroma de para, 405g, Genius Nutrition
Extract din frunze de maslin 500 mg, 60 capsule, Rotta Natura
chevron-right-circle