Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Sampon delicat pentru descurcarea...

Sampon delicat pentru descurcarea parului, 200 ml, Klorane Bebe

Beneficii Sampon delicat pentru descurcarea parului, Klorane Bebe:Curata : curata eficace parul si scalpul fara a ustura ochii;Descurca: imbogatit cu agenti de descurcare si Calendula, samponul nostru faciliteaza coafarea si previne formarea de noduri, incurcaturi;Respecta : formula delicata respecta echilibrul delicat al scalpului*** si parul fin al bebelusului;***Respecta si protejeaza echilibrul scalpului: 100% de acord dupa 21 de zile - testat de parinti dupa utilizarea cu 32 de bebelusi sub supraveghere pediatrica.Parfum bland, relaxant.           Ingrediente:WATER (AQUA). GLYCERIN. COCO-GLUCOSIDE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. ZINC COCETH SULFATE. SODIUM COCOAMPHOACETATE. POLYSORBATE 20. FRAGRANCE (PARFUM). CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CITRIC ACID. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. GLYCERYL OLEATE. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. ISOLEUCINE. LAURETH-3. MALEIC ACID. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE    Mod de utilizare:Ori de cate ori este necesar. Faceti spuma pe parul umed. Clatiti in caz de contact cu ochii.

Acest produs Sampon delicat pentru descurcarea parului, 200 ml, Klorane Bebe din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

43.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de echinacea F186, 50g, Fares
Magneziu B6 lichid Chela-Mag B6 Cramp Shot aroma Cherry, 25ml, Olimp Sport Nutrition
Rame ochelari de vedere dama Fossil FOS 7150 807
Crema de corp Anghinare, 200ml, L'Occitane
AQUA FRESH PERIUTA DINTI LITTLE TEETH PAW PATROL SOFT
Baton fara gluten, spicy lime bio, 50 g, Raw Bite
LEVIKER 30 COMPRIMATE FILMATE
Apivita Express Masca cu struguri pentru ochi, 2 x 2ml
Noreva Psoriane Gel calmant pentru curatare, 500ml
chevron-right-circle