Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biscuiti cu cacao si alune Dolcezze, 350g, Campiello

Produsi in nordul Italiei, cu materii prime de cea mai buna calitate, biscuitii au un gust unic si inconfundabil. Sunt folosite numai retete traditionale din Italia, ce se impletesc minunat cu noua tehnologie. Ideali in orice moment al zilei. Nu exista un mic dejun mai delicios decat cel cu Frollino Del Buongiorno cu cacao si alune, inmuiat in lapte sau ceai! Cu o pasta frolla parfumata si friabila, lapte integral si cacao slab pentru un buna dimineata 100% delicios si plin de energie!

Acest produs Biscuiti cu cacao si alune Dolcezze, 350g, Campiello din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de protectie solara cu extract de mac SPF50+ Sun, 75ml, L'Erbolario
Ursuleti cu aroma de capsuni Calmotusin Junior, 20 jeleuri, Dacia Plant
Plasture transparent Hydrofilm 10x15 cm, 10 bucati, Hartmann
Crema de zi si de noapte Gold Lift Expert 30+, 50ml, Eveline Cosmetics
Spray uscat pentru protectie solara cu SPF30 Bariesun, 200ml, Uriage
Fares Ceai salvie, 50g
Scutece Ultra Comfort, Nr.3, 4-9kg, 78 bucati, Huggies
SECOM INOSITOL 750MG X 100 CAPSULE
Demachiant pentru ochi, 125ml, Mary Chor
chevron-right-circle