Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei de Cocos presat la rece, 500 ml, Adams

Uleiul de cocos contine in proportie de 50% acid lauric, care regleaza nivelul de colesterol si presiunea sangelui, nu creste nivelul de colesterol si reduce incidenta leziunilor de la nivelul arterelor.Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 C, dupa care devine lichid.Ingrediente:Ulei de cocos (Cocos nucifera).Mod de utilizare:Folosirea produsului in cosmetica:Uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor, hidrateaza mainile uscate si lupta cu celulita si vergeturi. Fiind bogat in acid lauric este un excelent antioxidant. Prepara un exfoliant anticelulitic benefic din ulei de cocos:Se amesteca 2 linguri de zahar brun cu 2 linguri de zat de cafea si 4 linguri de ulei de cocos. Compozitia obtinuta se maseaza pe intregul corp, lasand cateva minute sa actioneze, apoi se clateste.Pentru un plus se poate adauga si cateva lingurite de scortisoara. Scortisoara stimuleaza organismul sa furnizeze caldura si te ajuta sa scapi de celulita.Depozitare: se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor. A se flosi prealabil inainte de data marcata pe ambalaj.

Acest produs Ulei de Cocos presat la rece, 500 ml, Adams din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de valeriana, 200ml, Faunus Plant
Cookies bio cu ciocolata neagra, 175g, Bohlsener Muhle
Pasta de dinti Repair & Protect Sensodyne, 75 ml, Gsk
Vopsea de par My Color Elixir, Light Brown Pearl Mahogany N5.85, 155 ml, Apivita
Secom Garlic (Usturoi) 480 mg, 60 capsule
Crema reparatoare Sebionex Hydra, 40 ml, ACM
Sampon par cret sau ondulat Curls, 250ml, Alfaparf
Multiplicator restructurare par Sublime Cel Madre, 150ml, Alfaparf
Perie pentru spate
chevron-right-circle