Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tensiometru de brat cu EKG Defiro, EKG 9 derivatii si acumulator

Caracteristici Tensiometrul de brat cu EKG Defiro, EKG 9 derivatii si acumulatorPermite utilizatorilor sa isi monitorizeze atat tensiunea arteriala cat si activitatea cardiovasculara. Are un sistem de masurare a tensiunii arteriale capsulat, fara cabluri sau furtunuri. Este un tensiometru precis si usor de utilizat, fiind insotit de o aplicatie gratuita care permite interpretarea automata a EKG-urilor, a tensiunilor arteriale si monitorizarea starii de sanatate pe o perioada mai lunga de timp.Fara cabluri, usor de folosit.EKG incorporat cu 9 derivatii.Aplicatie gratuita de interpretare automat a EKG.Are acumulator mare, nu baterii.Dispozitiv medical avizat in Romania.Este aprobat ca dispozitiv medical în Uniunea Europeană și de FDA în Statele Unite și este testat și aprobat în Germania.Spre deosebire de aparatul clasic EKG cu cabluri si ventuze, cu tensiometrul Defiro se verifica fiecare derivatie pe rand, ca in imaginile de mai jos.Pastrati o tensiune arteriala normala prin monitorizare zilnica!Avand in vedere ca tensiunea arteriala este considerata prima cauza a deceselor in Romania, pentru ca nu da semne inainte de a fi prea tarziu, se recomanda masurarea tensiunii in fiecare zi.TENSIOMETRUL DEFIRO ARE UN SISTEM ECG INCORPORATEKG este interpretat in limba romana atat pe tensiometru cat si in aplicatia ViHealthDaca ai fost diagnosticat cu hipertensiune, aritmie sau alte afectiuni cardiovasculare, acest dispozitiv te poate ajuta sa iti monitorizezi starea de sanatate si sa iei masuri pentru a te mentine in forma.Acumulatorul tensiometrului rezista la 500 de masuratori cu o singura incarcareSistemul de masurare al tensiometrului Defiro este capsulat. Confera o foarte mare precizie si rezistenta în timp.Tensiometrul Defiro cu EKG este cat un telefon mobilMic, usor de purtat si de folosit la servciu sau chiar si in masina. Tensiometrul Defiro cu ECG incorporat este usor de utilizat si iti ofera rezultate precise, astfel incat sa ai incredere in informatiile pe care le primesti. Specificatii tehniceDimensiune dispozitiv: 135mm(L)×45mm(W)×20mm(H)Dimensiune manseta:Manșetă pentru adulți: 22-42cmManșetă pentru adulți talie mică (opțional): 17-22cmManșetă pentru adulți (opțional): 22-32cmBaterie reîncărcabilă litiu-polimer.Tip de funcționare baterie: 500 măsurători.Timp de încărcare: 2 ore.Descarca aplicatiaPentru telefoanele Android (Samsung, Huawei.etc...) faceți click aiciPentru telefoanele iOS -  IPhone faceți click aici

Acest produs Tensiometru de brat cu EKG Defiro, EKG 9 derivatii si acumulator din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

439.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cupa menstruala Intimina Ziggy Cup 2 A, silicon, reutilizabila
Sampon Curls, 440ml, Syoss
MAVALA 091187 LAC ROMA
Crema de fata cu efect calmant Little Herbal Company, 50ml, Dr.Konopka’s
CHICCO 70093 MINIKIT OMBILICAL 3 COMPRSE + 3 BANDAJE
GNC Vitamin B2 100 mg, 100 tablete vegane
Pachet 12HA Densifying Fillerina Grad 4 Fillerina, Labo
Beta-Caroten 15mg, 360 capsule, GNC
Aparat pentru pregatirea formulei de lapte praf Perfect Prep Negru, 1 bucata, Tommee Tippee
chevron-right-circle