Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Servetele uscate din bambus, hipoalergenice si biodegradabile, 100 bucati, Apfia Care

Beneficii Servetele uscate din bambus, hipoalergenice si biodegradabile, Apfia Care:Cutia contine 100 de bucati si este prevazuta cu tipuri de deschidere;Concepute pentru pielea delicata;100% fibre bambus;Pot fi utilizate atat uscate cat si umede;Fara chimicale sau aditivi;Biodegradabile;Fara miros;Prietenoase cu pielea;Potrivite pentru intreaga familie, inclusiv pentru bebelusi.Mod de utilizare:Ajuta la curatarea pielii bebelusului in timpul schimbarii scutecului.Indepartarea machiajului si aplicarea apei tonice.Uscarea pielii umedeStergerea suprafetelor umede. 

Acest produs Servetele uscate din bambus, hipoalergenice si biodegradabile, 100 bucati, Apfia Care din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai herba de sanziene, 50g, Plafar
HYLLAN NEVRALGISTOP N 20 COMPRIMATE
Ulei din samburi de struguri presat la rece, 50ml, Solaris
Masca de fata exfolianta cu extract de masline, 2*8 ml, Apivita
Super Slim, 30 comprimate, BioSunLine
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 06/71 Frosted Chestnut, 60 ml, Wella Professionals
Carja ergonomica Access Safe Walk beige, 1 bucata
Carja ergonomica Premium beige, 1 bucata
Zdrovit ClinSin med rezerve irigator 30plicuri
chevron-right-circle