Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Adrehyll copii, 5 plicuri antidiareic + 5 plicuri saruri de rehidratare

Beneficii:Saccharomyces boulardii ajuta la refacerea florei intestinale afectata de diareea acuta infectioasa si la normalizarea scaunelor. Este o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastrice si intestinale, a antibioticelor si a sulfamidelor. Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B: B1, B2, B3, B5 si B6.Saruri de rehidratare: Prin continutul sarurilor de sodiu, potasiu si acid citric, AdreHyll copii contribuie la corectarea starilor de deshidratare si a dezechilibrului electrolitic. Gustul sarurilor de rehidratare este placut si nu pune probleme de utilizare la copii.Produsul nu contine conservanti si coloranti.Utilizare:Diaree asociata tratamentului cu antibiotice;Diaree de etiologie necunoscuta;Diaree de cauza infectioasa.Ingrediente plic antidiareic: 2,5 miliarde culturi viabile Saccharomyces boulardiIngrediente plic saruri de rehidratare: clorura de sodiu, citrat de sodiu, clorura de potasiu si acid citric .Mod de utilizare:Plic antidiareic1 - 2 plicuri pe zi (sau conform sfatului specialistului), intr-un pahar cu ceai sau apa calduta.Plic saruri de rehidratare1 - 2 plicuri pe zi (sau conform sfatului specialistului), in 250 - 500ml (in functie de greutatea copilului) de ceai sau apa calduta;Solutia obtinuta prin dizolvarea plicurilor de saruri de rehidratare se utilizeaza pe parcursul a 4 ore;Sarurile de rehidratare se utilizeaza la 2 ore de la ingestia plicului antidiareic.Mod de prezentare: 10 plicuri

Acest produs Adrehyll copii, 5 plicuri antidiareic + 5 plicuri saruri de rehidratare din categoria Digestie usoara se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Suport pentru prinderea bastonului
Toner Glow 12GF Essence, 200ml, Hamel
Tapioca perle, 1kg, SanoVita
Plasturi acnee Wonder Releaf Centella Spot, 51 bucati, Purito
Calciu citrat caramele cu aroma naturala de fructe de padure si frisca, 30 caramele, GNC
Gel de curatare delicat par si corp, 200ml, Mustela
Melatonina 5mg, 100 comprimate, Laboratoarele Remedia
Sapun vegetal cu pepene verde, 100g, Florinda
Crema Antirid Superlifting ten mixt si gras, 45 ml, VivaNatura
chevron-right-circle