Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser pentru riduri fine cu retinol pur 0.3%, 30ml, Minimalist

Beneficii Ser pentru riduri fine cu retinol pur 0.3%, Minimalist:Contine retinol pur 0,3% in formula fara apa. S-a dovedit ca retinolul estompeaza liniile fine si ridurile, uniformizeaza nuanta pielii si netezeste pielea;Plin cu antioxidanti puternici. Coenzima Q10 este un captator remarcabil de radicali si reduce vizibil adancimea ridurilor. Este combinat cu Tocoferol (Vitamina E), un alt antioxidant, care hraneste si repara pielea;Imbunatatit cu ulei de Bakuchiol 1% pur, care in unele studii a demonstrat ca are beneficii similare cu retinolul fara nicio iritare. Aceasta combinatie il face un ser puternic anti-imbatranire;Retinolul este o molecula instabila si se oxideaza in prezenta apei sau a luminii. Acest produs nu contine apa si foloseste squalan ca ingredient pe baza. De asemenea, acest ser vine intr-o sticla cu protectie UV, ceea ce il face un retinol foarte stabil;Toate ingredientele provin de la furnizori de cea mai buna calitate. Retinol de la BASF, Germania si coenzima Q10 de la Selco, Germania;Vizeaza: Riduri fine · Riduri · Pierderea elasticitatii;Pentru toate tipurile de piele;Fara parfum · Fara uleiuri esentiale · Non-comedogen.Ingrediente principaleRetinol: este cea mai eficienta forma de vitamina A. Este cea mai eficienta substanta pentru ingrijirea pielii imbatranite si deteriorate de radiatiile UV, deoarece creste activitatea enzimatica si normalizeaza cheratinizarea, ceea ce imbunatateste si normalizeaza procesul de reinnoire celulara.Coenzima Q10: Un antioxidant puternic, este un captator de radicali si protejeaza celulele pielii impotriva structurilor active de oxigen, ducand la reducerea adancimii ridurilor.Ulei de Bakuchiol: Un ingredient puternic anti-imbatranire. Unele studii au aratat ca uleiul de Bakuchiol are asemanari cu retinolul in modul in care afecteaza caile celulare. Duoul de retinol si ulei de bakuchiol face din acest ser un ser anti-imbatranire foarte puternic.Ingrediente:Caprylic/Capric Triglyceride, Isododecane, Squalane, Coco-Caprylate/Caprate, Triheptanoin, Tocopherol Acetate, Bakuchiol, Retinol, Polysorbate 20, Ubiquinone (Coenzyme Q10), BHT.Mod de utilizare:Aplicati pe fata curata dupa serurile pe baza de apa si inainte de crema hidratanta. Utilizarea cremei de protectie solara este foarte recomandata a doua zi dupa utilizarea acestui produs. Se utilizeaza seara. Incepeti cu cu utilizarea o data la 2 zile si dupa 2 saptamani, utilizati-l zilnic.

Acest produs Ser pentru riduri fine cu retinol pur 0.3%, 30ml, Minimalist din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Zdrovit ClinSin med rezerve irigator 30plicuri
Detergent bio pentru rufe albe si colorate cu parfum de lavanda, 1000ml, Etamine
Fluid Solare Cleanance Triasorb pentru ten gras-acneic SPF50+, 50ml, Avene
PAMPERS ACTIVE BABY 11-16KG 42 BUCATI MARIMEA 5
Piure de legume cu quinoa si ulei de masline Bio +6 luni, 230g, Smileat
Crazy Sky Blue 365 de purtari 2 lentile/cutie
Ser de fata First Ampoule Madagascar Centella Hyalu-Cica, 100 ml, Skin1004
Ser calmant si relaxant pentru ten, 30ml, Babor
Lotiune antifungica pentru igiena intima, 250ml, Lactacyd
chevron-right-circle